Monipuolisen asiantuntijuuden ja laajojen verkostojen ansiosta pystymme antamaan kokonaisvaltaisia neuvoja sekä rakentamaan ja toteuttamaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka hyödyttävät yrittäjää, yritystä ja näille tärkeitä sidosryhmiä, tarvittaessa vaikka useamman sukupolven yli.

Ymmärtämällä liiketoiminnan, omistajan ja perheen tahtotilat olemme askeleen edellä muita

Verona Tax & Legal on asiantuntijayritys, jonka erikoisalaa ovat yritysten kasvu, jatkuvuus ja vaurastuminen. Toimimme yrityksen, yrittäjän ja yritysjohdon henkilökohtaisena neuvonantajana kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa. Erilaiset elinkaaren vaiheet ja muutostilanteet, joissa voimme olla avuksi, vaihtelevat alkaen yrityksen perustamisesta ja jatkuen kasvuun, yritysrakenteen suunnitteluun, kansainvälistymiseen, sukupolven- tai omistajanvaihdoksiin aina kertyneen varallisuuden hallintaan asti.

Keskeisiä työvälineitämme toiminnassamme ovat henkilö- ja yritysverotus, juridinen osaaminen ja erilaiset omistusjärjestelyt. Verotus liittyy lähes kaikkeen taloudelliseen suunnitteluun ja toteutukseen, ja on osaamisemme kovinta ydintä. Tämän ympärille levittäytyy laaja osaamisemme ja kokemuksemme nin lakipalveluiden tuottajana kuin erilaisten omistusjärjestelyiden toteuttajana.

Monipuolisen asiantuntijuuden ja laajojen verkostojen ansiosta pystymme antamaan kokonaisvaltaisia neuvoja sekä rakentamaan ja toteuttamaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka hyödyttävät yrittäjää, yritystä ja näille tärkeitä sidosryhmiä, tarvittaessa vaikka useamman sukupolven yli. Erityisalaamme ovat omistajayrittäjät ja omistajavetoiset yritykset, joiden toimintaympäristöön ja kohtaamiin haasteisiin ratkaisumme ovat parhaiten räätälöityjä.

Pyrimme olemaan asiakkaidemme uskottuja asiantuntijoita. Päästäksemme uskotun asiantuntijan asemaan tulee meidän ymmärtää kokonaisuuksia. Näkemyksemme on, että ymmärtämällä liiketoiminnan, omistajan ja perheen tahtotilat olemme askeleen edellä muita. Tiedämme liiketoimintamme menestyksen olevan kiinni korkeasta ammattitaidosta yhdistettynä luovuuteen, oikeiden kysymysten esittämiseen ja ennen kaikkea asiakkaan kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen. Näistä osa-alueista muodostuu Verona Tax & Legalin toiminnan kulmakivi.

Verotus

Verotus on olennainen osa taloudellisen päätöksenteon suunnittelua niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin kannalta. Päätöksenteon todelliset motiivit ja tahtotila ovat avainasemassa jo ennen kuin verotusta suunnitellaan. Kun ymmärrämme, mikä on asiakkaan tahtotila ja mihin tulevilla toimilla tähdätään, voimme suunnitella järkevimmän ja verotehokkaimman tavan haluttuun lopputulokseen pääsemiseksi. Verotuksen osalta palveluvalikoimaamme kuuluvat niin verotuksen suunnittelu, veroilmoituksissa ja mahdollisissa verotarkastuksissa avustaminen, erilaiset valitus- ja hakemusasiat kuin erilaiset verotukseen liittyvät selvitykset ja kartoituksetkin. Verotuksen osaamisemme levittäytyy laajalle ja avustamme asiakkaitamme niin henkilö-, yritys-, perintö-, lahja-, kuin arvonlisäverotuskysymyksissä.

Omistusjärjestelyt

Yhtiön erilaiset omistusjärjestelyt voivat tulla ajankohtaisiksi esimerkiksi yrityskauppojen, sukupolvenvaihdoksen tai erilaisten yritysjärjestelyjen yhteydessä. Yrityksen omistusrakennetta muutettaessa, toimintoja uudelleen organisoitaessa tai yritystoiminnan laajentamista suunniteltaessa on tärkeää selvittää toimien verotuksellinen tehokkuus sekä veroseuraamukset. Olemme asiakkaidemme tukena yritystoiminnan muutostilanteissa ja autamme yritysjärjestelyiden verosuunnittelussa ja toteutuksessa tähdäten asiakkaidemme kokonaistilannetta parhaiten palvelevaan kokonaisuuteen.

Lakipalvelut

Lakipalvelumme vastaavat asiakkaidemme kysymyksiin laajalla palveluvalikoimallamme niin liikejuridiikkaan kuin yksityishenkilöidenkin oikeudellisiin ongelmiin liittyen. Lakipalvelumme toimivat tiiviissä yhteydessä niin verotukseen kuin omistusjärjestelyihinkin, ja onnistunut oikeudellinen neuvonta onkin merkittävä osa monia näihin liittyviä toimeksiantoja. Lakipalveluitamme leimaa asiakkaan kokonaisvaltainen asioiden hoitaminen niin henkilöä, hänen perhettään kuin yritystäkin koskevissa asioissa.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Henkilöstö

Aino Lahti-Nuuttila

Tax Trainee

+358 50 443 7667

Krista Wikström

Tax Trainee

+358 40 529 5545

Jesper Ahlgren

Tax Advisor, Wealth Planning

+358 40 779 5806

Joni Korhonen

Tax Advisor

+358 40 759 2128

Päivi Ahanen-Raitio

Tax Partner

+358 40 766 1884

Sanni Peltola

Tax Advisor

+358 50 407 2601

Samu Yliselä

Tax Advisor

+358 40 822 3438

Santtu Rinne

Corporate Law Advisor

+358 50 341 6488

Anna Vaininen

Tax Advisor – On maternity leave

+358 40 028 5466

Hannu Itälä

Tax Advisor

+358 50 358 8418

Juha Sainio

Tax Advisor

+358 40 755 3038

Jukka Nisonen

Tax Partner

+358 40 552 9058

Maija Hakonen

Tax Advisor

+358 40 773 7212

Monica Pohjoisaho

Tax Advisor

+358 50 591 9801

Vivi-Ann Viitala

Corporate Law Advisor, Tax Advisor

+358 50 555 6686

Tiina Helminen

Tax Partner

+358 50 322 3644

Alex Björklund

Tax Advisor, Wealth Planning

+358 40 738 7117