Verona Wealth Planning on erikoistunut menestyvien suomalaisyritysten ja yksityishenkilöiden omaisuudenhoitorakenteisiin. Ratkaisuissamme yhdistyvät verotehokkuus, sijoittajansuoja ja rakenteen joustavuus.

Omaisuudenhoitorakenteita yrityksille ja yksityishenkilöille

Verona Wealth Planning on itsenäinen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen omaisuudenhoitoratkaisun suunnittelusta toteutukseen – vastaavaa palveluntarjoajaa ei Suomessa löydy.

Valitussa ratkaisussa yhdistyvät kulloisenkin asiakkaan vaatima verotehokkuus, sijoittajansuoja ja rakenteen joustavuus siten, että asiakas saattaa pitää saman ratkaisun voimassa, vaikka ulkoiset olosuhteet muuttuvat vuosien varrella.

Asiantuntemuksemme lähtökohtana on pitää ja täyttää Veronan palvelulupaus, eli asiakkaan kokonaistilanteen kartoitus ja ymmärrys. Elinkaarimallimme kautta asiakkaille muodostuu jatkuvasti tarpeita varallisuuden hallintaan liittyville ratkaisuille esimerkiksi yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten myötä.

Tavoitteellisuus, vastuullisuus ja pyrkimys lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle ovat toimintamme kulmakiviä.

Omaisuudenhoitopalvelumme perustuvat ainutlaatuiseen tietotaitoomme kotimaisista ja ulkomaisista sijoitusrakenteista, sekä konsernimme kattavaan osaamiseen laki- ja veroasioissa. Veronan kokonaisosaamisen ansiosta voimme tarjota jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn omaisuudenhoitorakenteen.

Varsinainen varainhoito tapahtuu Veronan yhteistyökumppaneiden toimesta. Omaamme laajan kansainvälisen yhteistyöverkoston pankkeja, itsenäisiä pankkiiriliikkeitä, rahastoyhtiöitä ja family office –kumppaneita. Viime kädessä asiakas kuitenkin itse valitsee varainhoidon ammattilaisensa.

Tarjoamme omaisuudenhoitorakenteita sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Suomen sijoitusrakenteista käymme normaalisti läpi kotimaiset sijoitusyhtiöt, suoran sijoittamisen ja vakuutussijoittamisen edut. Ulkomaisista sijoitusrakenteista analysoimme esimerkiksi sijoitusrahastojen ja holding-yhtiöiden sopivuuden asiakkaamme tarpeisiin.

Kartoitus

Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan nykytilanteen mahdollisimman kattavasti. Analysoimme muun muassa kassavirrat, varallisuuserät, nykyiset omistusrakenteet, perhesuhteet ja tavoitteet. Varallisuuserien analysoinnissa haluamme saada mahdollisimman aidon kuvan asiakkaan nykytilanteesta. Huomioimme aina asiakkaan omat tavoitteet esimerkiksi sukupolvenvaihdokseen, yrityskauppaan tai vaikkapa ulkomaille muuttoon liittyen. Kartoituksen avulla laadimme yhdessä asiakkaan kanssa heille räätälöidyn etenemissuunnitelman omaisuuden pitkäjänteiseen ja turvalliseen hallintaan.

Ratkaisu

Emme pelkästään suunnittele, vaan myös toteutamme kaikki tarvittavat toimenpiteet varallisuuden turvalliseen ja tehokkaaseen hallinnointiin. Esimerkiksi erilaiset yritysjärjestelyt ovat tyypillisesti osa ratkaisua, jolla toteutamme asiakkaalle parhaan mahdollisen omistusrakenteen. Lisäksi työskentelemme ammattimaisten, nykyaikaisten sekä eettisesti korkeatasoisten yhteistyökumppaneiden kanssa täydentääksemme omaa osaamistamme ja palveluamme.

Työkalut

Käytämme työssämme monipuolisesti erilaisia tapoja ja työkaluja toteuttaaksemme asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Olemme panostaneet jo yli 10 vuotta vakuutusinstrumenttien tutkimukseen ja kehitykseen yhteistyössä alan parhaiden toimijoiden kanssa.  Optimirakenne on mahdollista toteuttaa esim. käyttämällä kotimaista tai kansainvälistä yhtiörakennetta. Monesti optimiratkaisu on mahdollista saavuttaa myös vakuutusrakenteita hyödyntämällä. Olipa kysymyksessä henkilökohtainen tai yrityksen varallisuus, räätälöityjä vakuutusrakenteita hyödyntäen on mahdollista löytää erittäin tarkoituksenmukainen, turvallinen, kustannustehokas ja joustava malli varallisuuden pitkäaikaiseen hallinnointiin.

Henkilöstö

Bruno Tammi

Wealth Planning Advisor

+358 40 410 1426

Marko Nokka

Hallituksen puheenjohtaja

+358 50 322 2696

Timo Hiltunen

CEO, Tax & Legal, Wealth Planning

+358 50 414 8050

Alex Björklund

Tax Advisor, Wealth Planning, Partner

+358 40 738 7117

Sinua voisi kiinnostaa myös