THE FUTURE OF SHELTERS

Verona Shelters Group

Edistykselliset väestönsuojelun ja teollisuuden suojaratkaisut

Verona Shelters Group on globaali yritys, joka erikoistuu väestönsuojelun ratkaisuihin ja turvallisuuteen. Tarjoamme kattavat ratkaisut räjähdesuojaukseen, CBRN- ja turvallisuustarpeisiin, kaikki saman katon alta. Yhteistyössä luotettavien kumppaneidemme ja jakelijoidemme kanssa tuemme asiakkaidemme vaativia tarpeita maailmanlaajuisesti.

Verona Shelters Group suomalaisten väestönsuojien ammattilaisten, Verona Shelters Oy:n ja Suomen Turvakauppa Oy:n yhdistäessä voimansa sveitisiläisen Andair AG:n kanssa.

Yhdistyminen toi yhteen vuosikymmeniä alan ammattitaitoa ja ymmärrystä siitä, millaista suojaa ja turvallisuutta tämän hetken maailmassa vaaditaan. VSG:llä on kokemusta yli 3500 eri projektista aina pienistä väestönsuojista suuriin ydinvoimalaprojekteihin. Palvelemme niin yksityisiä kodinomistajia ja rakennusyrityksiä kuin suuria teollisuusyrityksiä, kansalaisjärjestöjä sekä hallintoja.

Optimoidut väestönsuojelun ratkaisut

Me Verona Sheltersillä suunnittelemme, valmistamme ja tarjoamme asiakkaillemme maailman johtavaa suojateknologiaa painesuojauksesta CBRN-ratkaisuihin.

Verona Shelters Group mediassa

Kauppalehti kirjoitti Verona Shelters Groupista syyskuussa 2023.
Luxembourgilainen Delano julkaisi tiedotteen VSG:stä lokakuussa 2023.
Paperjam, Luxembourg, 3.10.2023
Turun Sanomat, 3.10.2023

Ota yhteyttä!

Verona Shelters Groupin yhteystiedot löydät täältä.

Verona Shelters Groupin hallituksen yhteystiedot löydät täältä.