Uusi normaali on tullut jäädäkseen ja muutosvauhti kiihtyy kiihtymistään. Vanhaan ei ole enää paluuta.

Veronassa on nyt joukko ainutlaatuisia asiantuntijoita suunnittelemassa, rakentamassa, kehittämässä ja skaalaamassa maailmaa muuttavia kansainvälisiä yrityksiä. Tavoitteemme on asiantuntijapalveluiden modernisointi, koska tiedämme asiakkaidemme tarvitsevan aidosti luotettavan kumppanin, innovatiivisia ratkaisuja ja kansainvälisiä asiantuntijoita, jotka takaavat parhaat mahdolliset tulokset maailmanlaajuisesti. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavutamme lupaamamme tavoitteet.


Olemme tuoneet yhteen vero- ja lakiasiantuntijat, strategiakonsultit, kasvustrategiagurut, ekosysteemiasiantuntijat, johdon valmentajat, varallisuuden hoidon spesialistit sekä innovaattorit. Yhdistimme Veronaan Talent Vectian (nykyinen Verona Consulting Oy) osaamisen sekä Avanto Venturesin (nykyinen Verona Growth Oy) innovaatiopalvelut ja rakensimme asiakkaillemme sekä kumppaneillemme ainutlaatuisen konsernin.

Uusi Verona on syntynyt. Yli 90 asiantuntijan tiimimme Euroopassa rakentaa kestävää kasvua ja tuottaa aitoja sekä mitattavia tuloksia asiakkaillemme. Lähdemme täynnä energiaa kohti uutta!

Tutustu palveluihimme:

Verona Consulting

Rakennamme pysyviä uudistumisen ja johtamisen kyvykkyyksiä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhdistämme tekemisessämme ihmiset, osallistavat menetelmät ja liiketoiminnallisen analyyttisyyden.

Verona Growth

Verona Growth luo kasvua uudistamalla nykyisiä liiketoimintoja ja kehittämällä uusia. Rakennamme liiketoimintoja innovoinnin ja yhteistyön avulla, hyödyntäen kasvuyrityksiä ja niiden tapaa toimia.

Verona Multi Family Office

Pian lanseerattava Verona Multi Family Office sijaitsee Luxemburgissa, Euroopan finanssikeskuksen ytimessä. Luottamukseen perustuva toimintamme auttaa kansainvälisiä asiakkaitamme menestyksekkäästi suunnittelemaan, säilyttämään ja kasvattamaan varallisuuttaan sekä hallitsemaan siihen liittyviä riskejä monien hallintoalueiden ja sukupolvien läpi.

Verona Tax & Legal

Verona Tax & Legal on omistajavetoisten yritysten kasvun, jatkuvuuden ja vaurastumisen kumppani. Toimimme omistajayrittäjän neuvonantajana verotuksen, omistusjärjestelyiden ja lakipalveluiden saralla kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa ja muutostilanteissa.

Verona Wealth Planning

Verona Wealth Planning on erikoistunut menestyvien suomalaisyritysten ja yksityishenkilöiden omaisuudenhoitorakenteisiin. Ratkaisuissamme yhdistyvät verotehokkuus, sijoittajansuoja ja rakenteen joustavuus.

Verona Ventures

Verona Ventures on täysin uudenlainen inkubaattori ja kehitysyhtiö, joka innovoi, rakentaa ja kasvattaa kansainvälisesti menestyviä ja toimialoja uudistavia kasvuyhtiöitä. Yhdessä laajan osaajaverkostomme kanssa tuomme sinulle täysin uudenlaisen kumppanin kasvun rakentamiseen.

Näkemyksiämme: