Uusi normaali on tullut jäädäkseen ja muutosvauhti kiihtyy kiihtymistään. Vanhaan ei ole enää paluuta.

Veronassa on nyt joukko ainutlaatuisia asiantuntijoita suunnittelemassa, rakentamassa, kehittämässä ja skaalaamassa maailmaa muuttavia kansainvälisiä yrityksiä. Tavoitteemme on asiantuntijapalveluiden modernisointi, koska tiedämme asiakkaidemme tarvitsevan aidosti luotettavan kumppanin, innovatiivisia ratkaisuja ja kansainvälisiä asiantuntijoita, jotka takaavat parhaat mahdolliset tulokset maailmanlaajuisesti. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavutamme lupaamamme tavoitteet.


Olemme tuoneet yhteen vero- ja lakiasiantuntijat, strategiakonsultit, kasvustrategiagurut, ekosysteemiasiantuntijat, johdon valmentajat, varallisuuden hoidon spesialistit sekä innovaattorit. Yhdistimme Veronaan Talent Vectian (nykyinen Verona Consulting Oy) osaamisen sekä Avanto Venturesin (nykyinen Verona Growth Oy) innovaatiopalvelut ja rakensimme asiakkaillemme sekä kumppaneillemme ainutlaatuisen konsernin.

Uusi Verona on syntynyt. Yli 90 asiantuntijan tiimimme Euroopassa rakentaa kestävää kasvua ja tuottaa aitoja sekä mitattavia tuloksia asiakkaillemme. Lähdemme täynnä energiaa kohti uutta!

Tutustu palveluihimme:

Näkemyksiämme: