Rakennamme kanssasi kansainvälisiä menestystarinoita

Haluamme olla mukana synnyttämässä uusia kasvuyhtiöitä ja luomassa pysyvää kasvua ja omistaja-arvoa kumppaneillemme.

Uskomme yrittäjyyteen ja yhteistyön voimaan

Haluamme työskennellä kasvuyhtiöiden kanssa luoden kasvua ja hyvinvointia. Kasvuyhtiöiden rakentaminen ja sitä kautta työpaikkojen luominen on Suomelle erittäin tärkeää. Haluamme olla mukana rakentamassa parempaa Suomea.

Meillä on pitkä kokemus suomalaisten ja kansavälisten menestyneiden kasvuyhtiöiden ja perheyhtiöiden liiketoiminnan kehittämisestä. Emme ole vain neuvonantajia vaan business partnereita ja kanssayrittäjiä, olemme siis valmiit jakamaan riskiä kanssasi ja tulemaan myös omistajiksi. Olemme joukko kokeneita yrittäjiä ja liiketoiminnan kehittäjiä, joilla on pitkä ja monipuolinen kokemus menestyvistä kasvuyhtiöistä, kansainvälisestä rahoituksesta, liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysrakenteista ja -järjestelyistä. Kansainväliseen verkostoomme kuuluu yrityselämän vaikuttajia, menestyneitä perheyhtiöitä, sijoittajia ja yrittäjiä.

Haluatko kiihdyttää nykyistä yrityksesi kasvuasi entisestään

  • Sinulla ehkä on jo menestyvä yritys, mutta haluaisit kiihdyttää sen kasvua seuraavaan kasvun vaiheeseen. Haluat ehkä löytää uusia kasvualueita ja samalla laajentaa omistuspohjaa vahvistaaksesi yrityksen tasetta ja resursseja. Tai ehkä suunnitelmissasi siintää yhtiön listaus muutaman vuoden päästä tai myynti kokonaan, mutta tiedät sen vaativan vielä yhden kasvuvaiheen.
  • Me autamme sinua uusien kasvupolkujen löytämisessä ja rakentamisessa. Olemme aktiivinen kumppani. Suunnittelemme sinulle parhaat rahoitusratkaisut ja etsimme rahoittajat tukemaan seuraavaa kasvuvaihetta. Meidän avulla löydät myös tarvittaessa kanssayrittäjiä, kasvun rakentajia, kansainvälisiä verkostoja tuntevia henkilöitä ja muita tärkeitä osaajia kasvupolullesi.

Haluatko perustaa uuden menestyvän kasvuyhtiön

  • Oletko ehkä kokenut kasvuyhtiöiden tai liiketoiminnan rakentaja, jolla on jo takana menestynyt kasvuyhtiö, jonka olet mahdollisesti exitoinut. Sinulla on jo idea seuraavaan kasvuyhtiöön, mutta tällä kertaa haluat rakentaa kasvuyhtiösi fiksummin, nopeammin ja entistä isommin.
  • Kumppanina voimme tarjota erinomaiset resurssit kasvuyrityksen pitkäjänteiseen kehittämiseen. Tulemme kanssayrittäjäksesi ja tuomme poikkeuksellisen tiimin laaja-alaisella osaamisella avuksesi sekä haemme tarvittavat rahoittajat. Työskentelemme sekä operatiivisella tasolla että hallituksessa yhdessä omistajien kanssa.

Haluatko löytää poikkeuksellisia investointikohteita

  • Oletko investori tai esimerkiksi perheyhtiö, joka etsii merkityksellisiä ja isosti skaalautuvia kohteita, joihin sijoittaa ja joissa olla mukana. Sinulle on tärkeää kohteen merkityksellisyys ja riittävän iso kasvupotentiaali.
  • Meillä on sijoituskohteita, joita et markkinoilta löydä. Meillä kohteet eivät ole pelkästään korkean riskin teknologialähtöjä, vaan verkostossamme on hyvin monipuolisia kohdeyrityksiä. Voimme etsiä sinulle sopivan kohteen, joka palvelee sinun tarpeitasi ja joihin uskot. Ja joihin me myös uskomme.

Töihin Verona Venturesiin

Meillä on erittäin mielenkiintoisia työtehtäviä. Etsimme kokeneita ja menestyneitä kasvun rakentajia synnyttämään uusia menestystarinoita kanssamme. Meidän kanssa voit työskennellä joka työsuhteessa tai kumppanina. Meille työnteon muoto ei ole tärkeää vaan panoksesi ja tulokset.

Sinua voisi kiinnostaa myös