Projektipäivät on Suomen suurin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattilaistapahtuma. Projektipäivät vastaa projektialan tarpeisiin tuomalla yksipäiväisessä konferenssissa esille uusimpia ratkaisuja, malleja, menetelmiä ja työkaluja, jotka helpottavat projektiammattilaisia arkipäivän työelämässä.

Teemapuheenvuoromme:

Ratti käteen – Project Excellence arvionnilla varmistat oikean suunnan. Case: Thermo Fisher Scientific

Aika: 27.10. klo. 11.15. Track 1.

Puhujat:

Antti Ylöstalo

Sr. Manager, PMO, Thermo Fisher Scientific

Olen työskennellyt viimeiset 15 vuotta eritasoisissa projektipäällikön tehtävissä lääketieteellisten laitteiden tuotekehitysprojekteissa.

Oppeja projekteista on kertynyt vuosien aikana paljon ja tällä hetkellä toiminkin projektitoimiston johtotehtävissä jossa koitan oppeja hyödyntää. Projektit ja niihin liittyvän toiminnan sekä ennen kaikkea tiimin kehittäminen ja motivointi ovat lähellä sydäntä.

Jori Kosonen

Senior Executive Consultant, Verona Consulting

Olen työskennellyt yli 30 vuotta konsulttina, valmentajana sekä muutosjohtajana.  Työurani aika olen toiminut myös useissa hallituksissa sekä johtoryhmissä mm. varatoimitus- ja toimitusjohtajana.

IPMA:n puitteissa olen usean vuoden ajan toiminut Project Excellence Global Award Asessorina. Projektitoiminnan saralta minulla on IPMA A-tason PPMC sertifikaatti. Vuodesta 2014 olen toiminut Project Excellence – Projektipäällikkyys ammattina teemaryhmän vetäjänä. Teemaryhmän painopisteenä ovat olleet projektipäälliköiden johtamisosaaminen ja projektiammattilaisten urapolut sekä projektitoiminnan kyvykkyyksien jatkuva kehittäminen.

Olen myös Projektiammattilaiset ry:n hallituksen varapuheenjohtaja.”


Avaamme näkökulmia siitä, miten projektien arviointi voidaan toteuttaa nopeasti ja tuottaen todellista arvoa organisaatiolle. Case-esimerkissä käydään läpi sidosryhmien, asiakkaiden, johdon sekä tiimin merkityksestä arviointiprosessissa. Kerromme myös kokemuksia arvioinnista sekä prosessesista syntyneistä konkreettisista havainnoista ja opeista:

  • Mitä lähdimme arviointiprosessilla hakemaan, ja miksi?
  • Näin onnistuimme arviointiprosessissa: tiivis ja ketterä toteutusmalli
  • Millaisia oppeja ja tuloksia saavutimme?
  • Millaisia oppeja onnistuntunut prosessi tuotti koko organisaation projektitoiminnalle

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Jori Kosonen

Senior Executive Consultant

+358 50 518 4790