Maastapoistumisvero mietityttää monia tällä hetkellä. Miten suhtautua uuteen verotukseen kun sen voimaanastumisen ajankohtaa ei vielä tiedetä.

Nyt on aika kartoittaa ratkaisumahdollisuuksia ja suunnitella ennakoivia toimia.

Esittelemme webinaarissamme maastapoistumisveron lisäksi paikallisten asiantuntijoiden toimesta ajankohtaiseen tietoon perustuen Viron verotuksen nykytilaa sekä tulevaisuuden näkymiä mahdollisena suomalaisen yrityksen tai yksityishenkilön kohdemaana.

Asiantuntijoina webinaarissa ajatuksia vaihtamassa sekä kokemuksiaan jakamassa ovat:

Janno Kuusk


Jannolla on 15+ vuoden kokemus monimutkaisista lainopillisista kysymyksistä. Hän konsultoi useita Eestin suurimpia yrityksiä sekä useita tunnettuja suomalaisia perheyrityksiä. Hänen asiakkaikseen lukeutuvat useat johtavat kiinteistöomistajat sekä kauppakeskukset, mukaan lukien Swedbank Real Estate Company, Tallinna Kaubamaja group ja Solaris Keskus.

Martin Aas

Martin on Viron vero- ja tullihallituksen entinen pääjuristi. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus monimutkaisista veroasioista (mm. ulkomaalaisten ja heidän omistustensa verotuksesta Virossa). Hän on edustanut Viron vero- ja tullihallitusta yli 200 oikeusjutussa. Martinilla on kattava osaaminen Viron verojärjestelmästä sekä vero- ja tullihallituksen toiminnasta.

Jukka Nisonen

Jukalla on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisestä ja kotimaisesta tuloverotuksesta. Hän on toiminut vuodesta 2010 lähtien Veronassa ja sitä ennen EY:n yritysverotusyksikössä osakkaana yli 15 vuotta.

Webinaari sisältää faktoja, keskustelua, konkreettisia esimerkkejä sekä vastauksia yleisön kysymyksiin.

Lataa webinaaritallenne nyt!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Jukka Nisonen

Tax Partner

+358 40 552 9058