Keva on työeläkelaitos, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista sekä kehittää työelämää. Uuden strategian luomisen yhteydessä Keva halusi osallistaa keskusteluun koko henkilöstön. Keskustelualustana toimi Talent Vectian (nykyinen Verona Consulting) LOGE-alusta ja sen päälle rakennettu strategiapeli, joka mahdollisti keskusteluun osallistumisen mistä ja miltä osastolta tahansa.

Seuraavat evästetyypit tulee olla hyväksyttynä videoupotusten näyttämiseksi:
statistics, marketing.

Muuta evästeasetuksia katsoaksesi videon.

Keva kertoo yhteistyöstä kanssamme

”Mietimme, mikä olisi sellainen uusi tapa, jolla saisimme keskustelua aikaiseksi. Löysimme Verona Consultingin LOGE-alustan, jonka avulla keskustelua strategian vaikutuksista voitaisiin käydä uudella ja digitaalisella tavalla”, kertoo Kevan HR Director Mika Gylén.

Hyvä sisältö luotiin ja testattiin yhdessä

LOGE-keskustelualusta toimi käytännössä pelin pohjana. Alustan avulla pelaajat pääsivät mukaan strategiapelin keskusteluihin. Keskusteluihin pystyi osallistumaan mistä ja miltä osastolta tahansa. Peliin liittyvä valmistelutyö sujui hyvin. Suunnittelussa oli mukana sekä Verona Consultingin ammattilaisia että Kevan omia asiantuntijoita.

”Saimme luotua oikein hyvän sisällön. Pystyimme myös testaamaan sisältöä etukäteen”, kertoo Kevan Communications Director Reija Hyvärinen.

”Etukäteen osa ihmisistä ehkä vähän aristeli sitä, että joutuu keskustelemaan vieraiden ihmisten kanssa jostain niin vaikeasta asiasta kuin strategia. Kun ihmiset kuitenkin pääsivät kokeilemaan peliä, niin kokemukset olivat todella positiivisia”, Gylén kertoo.

Strategia lähelle arkea

Gylénin mukaan pelaamisessa mukavinta oli juuri se, että sen avulla tutustui uusiin ihmisiin. Samalla saatiin aikaan paljon hyvää keskustelua.

”Olemme nyt luoneet ymmärrystä henkilöstöllemme siitä, mitä strategian toteuttaminen ja toimeenpano tarkoittaa arjen konkreettisessa tekemisessä”, kiteyttää Kevan Development Manager Mikko Kenni.

”Tällä varmistetaan, että ihmiset ymmärtävät millaisesta muutoksesta on kysymys, mitä tavoitellaan, miten onnistumista mitataan, mitä tapahtuu seuraavaksi ja mitä tämä strategia tarkoittaa minulle”, Hyvärinen summaa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme:

Jenni Jeskanen

Senior Managing Consultant

+358 40 576 3982

Antti Nokka

Digital Service Specialist

+358 40 559 9844

Lue lisää: