Verona Consultingin palveluiden keskiössä ovat edelleen kasvustrategioiden luominen, johtamisen-, kulttuurin- ja organisaatioiden kehittäminen, sekä liiketoiminnan transformaatiohankkeiden läpivieminen. Verona-konsernin palvelukokonaisuuteen kuuluvat lisäksi Verona Growthin innovaatiopalvelut, kuten kasvuyhtiöiden screening-palvelut, Verona Tax & Legalin omistusjärjestelypalvelut ja vero- ja lakipalvelut sekä Verona Wealth Planningin varallisuuden hallintapalvelut. Verona on nyt luomassa täydellä palvelukokonaisuudella uutta liiketoimintaa, joka vastaa kaikissa elinkaaren vaiheissa sekä kotimaisten yritysten ja julkisen sektorin että kansainvälisten asiakkaiden tarpeisiin.

Meillä asiakkaan tarpeet ja saavutetut tulokset ovat kaiken tekemisen keskiössä. Kehitämme jatkuvasti parempia tapoja palvella Teitä muuttuvassa maailmassa. Nykyisten, erinomaisiksi todettujen konseptien ja toteutustapojen lisäksi, voimme tarjota Teille osaavat tiimit suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia kasvu- ja uudistumishankkeita myös kansainvälisesti. Meiltä saa jatkossa kaikki kasvuun liittyvät palvelut kasvuyhtiöiden rakenteiden ja rahoituksen suunnittelusta kasvustrategioihin ja liiketoimintaekosysteemeihin. Osaamista, jota uusi koronan jälkeinen markkina tarvitsee juuri nyt, uudella tavalla toteutettuna.
Julkisen sektorin asiakkaiden kanssa toteutamme vaativia uudistumishankkeita, ja tuomme toteutuksiin laajasti kokemusta myös yksityisen sektorin hankkeista.

”Tiivistämällä osaamisalueidemme yhteistyötä olemme onnistuneet luomaan palvelukokonaisuuden, joka tuottaa merkittävää arvoa asiakasorganisaatioillemme,”

sanoo toimitusjohtaja Sanna Nokka.

“”I am so proud and delighted that we have an exceptional team of customer focused and skilled professionals, ready and available to bring innovative solutions and services, which will help you to find the right path to create value and build sustainable growth.”

kiteyttää hallituksen puheejohtaja David Steinegger.

Meillä on suuri ilo kuulua Veronan 90 ammattilaisen joukkoon. Käy tutustumassa Verona Consultingiin uusituilla verkkosivuillamme.

Lue näkemyksistämme: