Sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäminen ja Sote-uudistuksen toteuttaminen vaatii laaja-alaista osaamista ja kykyä toteuttaa muutos käytännössä. Vaativien muutosten toteuttaminen edellyttää kykyä elää muutoksen eri vaiheet yhdessä asiakkaiden, luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kanssa. Sote-uudistuksessa sosiaali- ja terveystoimen lainsäädännön ja palvelujen lisäksi tulee kyetä johtamaan muutos, sen eri vaiheet ja lopulta elämään uudessa mallissa. Mallissa, jota muutetaan vuosia käynnistämisvaiheen jälkeen.

Talent Vectia on ollut Verona-konsernin pääosin omistama jo muutamia vuosia. Laajempien yhteisten asiakashankkeiden myötä tiivistämme yhteistyötä ja Talent Vectian nimi muuttui Verona Consultingiksi. Yhtiö on suomalainen ja kaikki omistajat ovat aktiivisesti mukana yhtiön toiminnassa ja hankkeissa.

Kaikki aikaisemmat Talent Vectian palvelut ovat edelleen asiakkaidemme käytössä. Niiden lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme nyt entistä kattavamman palvelukokonaisuuden. Olemme nyt 90 hengen osaajajoukko ja palvelemme asiakkaitamme strategian kehittämisen, rakenteiden, toimintamallien ja johtamisen uudistamisen, sekä talouden, verotuksen ja rahoituksen kysymyksissä. Erityisesti panostamme kykyyn toteuttaa vaativat uudistumisen hankkeet ihmisten kautta. Yhteistyössä kanssamme syntyy pysyviä kyvykkyyksiä. Varmistamme vaikuttavuuden ja tulokset näkemyksellisyydellä, osallistavilla menetelmillä ja laaja-alaisella osaamisella.

Palvelemme sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoita entistäkin laajemmin ja vastaamme näin myös sote-uudistuksen toteuttamisen haasteisiin.

Verona Consulting tarjoaa palvelut…

  • sote-strategian rakentamiseen ja toteuttamiseen.
  • rakennejärjestelyjen toteuttamiseen: juridinen ja toiminnallinen rakenne.
  • asiakkuuksien ja asiakaskokemuksen johtamiseen sote-alueella.
  • johtamisen, esimiestyön ja työyhteisöjen kehittämiseen.
  • talous ja rahoituksen riittävyyden haasteisiin.
  • prosessien lean-digi -kehittämiseen.
  • vaativien muutosten läpivientiin.
  • kansallisten ja paikallisten toimijoiden yhteistyön tavoitteelliseen kehittämiseen.

Kattava kokemus sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta

Olemme toteuttaneet useita hankkeita nykyisten sote-kuntayhtymien, erikoissairaanhoidon, erityshuoltopiirien, kuntien ja yksityisen sektorin toimijoiden kanssa. Teemme lisäksi laajaa yhteistyötä yritysten ja julkisen sektorin kanssa myös muilla sektoreilla. Asiakasyrityksiimme lukeutuu isoja kansainvälisiä ja kotimaisia yhtiöitä, kuten ABB, Valmet, Metso ja K-Ryhmä. Lisäksi olemme tehneet merkittäviä johtamisen kehittämisen hankkeita esimerkiksi Espoon kaupungin, Tampereen kaupungin ja Turun kaupungin kanssa. Valtionhallinnossa olemme työskennelleet valtion virastojen ja laitosten kanssa. Kaikissa näissä esimerkeissä lähtökohtana on ollut asiakkaan tilanne, jonka perusteella tehdään yhteisesti suunniteltu tehokas toteutuksen tapa.

Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden uudistamisessa Verona Consulting voi laaja-alaisella kokemuksellaan sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta auttaa Teitä saavuttamaan tulokset nopeammin, paremmin ja pienemmillä kokonaiskustannuksilla.

Asiantuntijapalvelumme sosiaali- ja terveydenhuollon alueelle

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

No employees found

Uutiskirjeemme tilaamalla saat kerran kuussa suoraan sähköpostiisi tuoreimmat näkemyksemme kasvun rakentamisesta, kiihdyttämisestä ja johtamisesta.