Viisi pohjoismaista kumppania on luonut käytännönläheisen kasvuohjelman, Nordic ScaleUp Academyn, joka käy läpi kriittiset vaiheet liiketoiminnan menestyksekkääksi skaalaamiseksi. Vuoden mittaisella ohjelmalla varmistetaan, että uudet opit ja toimintamallit sulautuvat osaksi yrityksen arkea. Ohjelma on kehitetty Nordic Innovationin tuella ja se on osa hanketta, jonka avulla Pohjoismaista pyritään rakentamaan maailman johtava scale-up keskittymä.

Pohjoismaissa on elinvoimainen startup-ekosysteemi, mutta vain 0,4% startupeista onnistuu skaalaamaan liiketoimintansa. Tähän haasteeseen Verona Growth (FIN), Di ScaleUp (SWE), ScaleUp XQ (NOR), Startup Säätiö (FIN) ja Maria01 (FIN) tuovat markkinoille vuoden mittaisen kasvuohjelman, joka auttaa kasvuyrityksiä skaalaamaan liiketoimintansa tehokkaasti. 

Vuoden mittainen ohjelma koostuu kuukausittaisista workshopeista, henkilökohtaisesta mentoroinnista sekä pohjoismaisen verkoston vertaistuesta. Ohjelman ovat luoneet ja sitä vetävät kokeneet yrittäjät, joilla on vahvaa osaamista liiketoiminnan skaalaamisesta käytännössä. Ohjelmassa käydään läpi kaikki kriittiset askeleet yrityksen kasvupolulla ja varmistetaan, että ohjelman opit jäävät pysyviksi toimintamallleiksi yrityksissä. 

Ohjelma perustuu ScaleUp metodologiaan, jonka avulla on skaalattu jo yli 70 000 yritystä globaalisti. Yksi ohjelman järjestäjistä, Di ScaleUp, on menestyksekkäästi auttanut yli 75 ruotsalaista yritystä skaalaamaan liiketoimintaansa viimeisen kolmen vuoden aikana. Nyt ohjelma halutaan laajentaa tuomalla mukaan mentorit ja partnerit Suomesta, Norjasta ja Ruotsista. 

Haku Nordic ScaleUp Academy ohjelmaan on avoinna, ja mukaan voivat hakea alasta riippumatta kaikki kasvuhakuiset yritykset, joiden vuosittainen liikevaihto on vähintään 2 miljoonaa euroa ja joilla on vähintään 10 työntekijää.

Lisätietoa ohjelmasta: 

www.nordicscaleupacademy.com

Jenni Uusitalo, jenni.uusitalo@verona.fi, +358 50 331 5325