Ensimmäiset ukrainalaiset saapuivat torstain 16.2. vastaisena yönä eräkeskukseen, seuraavaksi avautuu pubi. ”Haluamme elävöittää koko Liesjärveä”

Koivu ja kuusi Eräkeskukseen Liesjärvelle saapui ensimmäinen ryhmä ukrainalaisia torstain vastaisena yönä majoittumaan ja kouluttautumaan. Venäjän hyökkäykset Ukrainassa ovat vaikeuttaneet Suomeen pyrkivien pääsemistä Varsovan lentokentälle. Siksi tässä vaiheessa eräkeskukseen saapui vain neljä korkeakouluopiskelijaa ja yksi lapsi.

Marko ja Sanna Nokka Veronalta toivovat lisää ukrainalaisia tulevan lähiviikkoina, jotta orientaatio-opinnot päästäisiin aloittamaan isommalla ryhmällä. Lue uusi Forssan Lehden juttu täältä.

Eräkeskuksen pubin avaijaisia juhlitaan lauantaina 18.2. laskiaistapahtuman yhteydessä.
Vaikuttavan kokoelman omaava mopomuseo on uudistettu.
Eräkeskusta ja sen asuinhuoneita on kunnostettu huolella uusia asukkaita varten
Koivu ja Kuusi Eräkeskuksen nettisivut löytyvät osoitteesta www.koivujakuusi.com

Lue lisää Koivu ja Kuusi Eräkeskuksesta aikaisemmasta uutisestamme täältä. Koivu ja Kuusi Eräkeskuksen toimintaa voi seurata Facebookista, Instagramista ja kotisivuilta.

Verona ja sen pääomistajan Sanna ja Marko Nokan perheyritys Nokka MC Oy yhdessä Teknos Group Oy:n pitkäaikaisen omistajan ja entisen toimitusjohtajan Martti Kiikan sekä hänen poikansa, Sontek-yritysryhmän perustajan Petri Kiikan kanssa ostivat kesällä 2022 Kanta-Hämeessä sijaitsevan leirikeskuksen tavoitteenaan ukrainalaisten auttaminen.