Verona liikkuu! Suurin osa ajastamme kuluu istuen, erityisesti nyt, kun online-tapaamisista on tullut uusi normaali. Siksi Verona haluaa tehdä enemmän parantaakseen työntekijöiden hyvinvointia ja rohkaistakseen heitä liikkumaan enemmän. Päivässä on vain rajallinen määrä tunteja ja aika onkin usein suurin hidaste työntekijöiden fyysiselle aktiivisuudelle. Siksi järjestimme Verona Sports Challenge – kilpailun, motivoidaksemme asiantuntijoitamme löytämään enemmän aikaa liikunnalle ja urheilemaan vähintään 30 minuuttia päivässä.

Verona Sports Challenge oli 3 viikkoa kestävä kilpailu, jonka aikana tiimit laittoivat kaikki likoon liikkuakseen niin paljon, kun mahdollista. Ja näin me teimmekin – tiimi liikkui yhteensä 1 157 tuntia!

Halusimme tehdä urheiluhaasteesta vielä merkityksellisemmän antamalla apumme niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Lahjoitimme voittosumman Ensi- ja Turvakotien Liitolle, joka tukee vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä ehkäisee perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa.

Urheiluhaaste sai aikaan paljon positiviista, ja jatkamme liikkumista ja hyvinvoinnin edistämistä myös tulevaisuudessa. Hyvä me!