Haemme parhaillaan kolmea uutta osaajaa vahvistamaan Veronan rivejä.

Kokenut johtamisen ja organisaation kehittäjä / valmentaja

Verona Consulting

Haemme nyt osaavaan joukkoomme kokeneita johtamisen ja organisaatioiden kehittäjiä ja valmentajia. Etsimme asiakkaidemme strategisten muutosten vauhdittajia; rohkeita kollegoita, jotka pystyvät haastamaan toiminta- ja ajattelutapoja. Työskentelet luontevasti johtamisen strategisella ja operatiivisella tasolla ja sinulla on kokemusta valmentamisesta, konsultoinnista ja johtamisen kokonaisuuksista.  

Kokenut strategiakonsultti

Verona Consulting

Haemme nyt osaavaan joukkoomme dynaamista ja kokenutta strategiakonsulttia vauhdittamaan asiakkaidemme muutoksia kokeneen tiimimme kanssa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa muotoilemme strategioita, ekosysteemejä, liiketoimintamalleja sekä johtamisjärjestelmiä asiakkaidemme kasvun vauhdittamiseksi. Autamme myös asiakkaitamme varmistamaan, että kasvustrategiat toteutuvat sekä tavoitteet saavutetaan nopeammin. Tarjoamme haastavan ja merkityksellisen roolin innostuneelle ja kokeneelle strategia-ammattilaiselle.  

Johdon assistentti

Verona International

Haemme nyt johdon assistenttia Verona-konsernin hallintotiimiin vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Bulevardille. Johdon assistenttina vastuullasi ovat konsernijohtajan sekä konsernin hallituksen puheenjohtajan henkilöassistentin tehtävät. Roolissasi huolehdit muun muassa kalentereiden hallinnasta, tapaamisten organisoimisesta sekä matkajärjestelyistä. Olet lisäksi tärkeässä roolissa Verona-yhtiöiden hallitusten kokousten järjestelyissä, materiaalien valmistelussa, koordinoinnissa ja dokumentoinnissa. Tehtävässäsi avustat myös tapahtumien järjestämisessä, sisäisessä viestinnässä ja muissa hallinnollisissa tehtävissä osana Verona- konsernin hallintotiiimiä. Tehtävä voi sisältää satunnaista matkustamista. 

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa. 

Muuttuva maailma ja sen mukaan tuoma työn murros vaikuttaa meihin kaikkiin. Asiantuntijana ja asiakkaan luotettuna kumppanina pääset vaikuttamaan tulevaisuuden suomalaisen yhteiskunnan ja yritysmaailman kehittämiseen. Verona-konsernin liikevaihto tilikaudella 2020/2021 oli ~10 M€.