Virolainen lakiasiaintoimisto Advokaadibüroo DEM on solminut kumppanuussopimuksen Verona International Oy:n kanssa ja tullut näin osaksi Verona Groupia brändinimellä Verona Legal Baltic. Kumppanuus luo kokonaisvaltaisten vero- ja lakipalveluita sekä varallisuuden suunnittelua ja muuta juridista neuvontaa tuottavan palveluntarjoajan omistajayrittäjille Suomessa, Virossa ja muissa Baltian maissa.


Molemmat yritykset jakavat samankaltaisen filosofian asiakkaidensa kanssa työskennellessään: tavoitteena on aina luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja tarjota lisäarvoa tuottavaa neuvontaa erilaisiin tilanteisiin, eri yrittäjyyden ja omistajuuden vaiheisiin, sekä aktiivisesti tukea heitä näiden neuvojen toteuttamisessa.

”Olemme Veronalla työskennelleet lukuisten suomalaisten yrittäjien kanssa vuosia, ja huomanneet, että on olemassa jatkuva tarve luotettaville oikeudellisille palveluille Virossa sekä koko Baltian alueella. Suosittelen asiakkailleni mielelläni ABDEM:in ammattitaitoista tiimiä, jonka työskentelytapa ja arvomaailma vastaavat vahvasti omaamme. Tämän yhteistyön myötä pitkään suunniteltu visiomme käy toteen,”

sanoo Marko Nokka, Verona Internationalin hallituksen puheenjohtaja.

”Olen tehnyt yhteistyötä Veronan tiimin kanssa jo yli 17 vuoden ajan, tukien yhteisien asiakkaidemme menetystä Suomessa, Virossa ja muissa Baltian maissa. Yhteistyömme perustana on jakamamme vahva asiakaskeskeisyys ja joustava työskentelytapamme. Kun yhdistämme Veronan ja ABDEM:n tiimien asiantuntemuksen ja näkemykset, meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota yhteisille asiakkaillemme poikkeuksellista lisäarvoa,”

jatkaa Janno Kuusk, asianajaja ABDEM:illa”
Marko Nokka & Janno Kuusk

Advokaadibüroo DEM

Advokaadibüroo DEM on yksityisomisteinen kansainvälinen lakiasiaintoimisto, jossa työskentelee 9 työntekijää ja joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita mm. kansainvälisessä verosuunnittelussa, lakipalveluissa, omistusjärjestelyissä ja yrityskaupoissa. ABDEM:in pääkonttori sijaitsee Tallinnassa.

Verona Group

Verona International on yksityisomisteinen asiantuntijayritys, joka työllistää 75 henkilöä ja tarjoaa palveluita verotuksen, lakipalveluiden, varallisuuden suunnittelun ja johdon konsultoinnin alueilla. Yrityksellä on Multi Family Office ja Real Estate -lisenssit Luxemburgissa, ja se on vuonna 2023 ollut keskeisessä roolissa uuden, väestönsuojelun ja teollisuuden turvallisuusratkaisuihin erikoistuneen globaalin yrityksen, Verona Shelters Groupin, perustamisessa. Veronan pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Yhteystiedot

Verona Tax & Legal Oy: Timo Hiltunen, CEO, +358 50 414 8050, timo.hiltunen@verona.fi

Advokaadibüroo DEM: Janno Kuusk, Asianajaja, +372 509 1849, janno.kuusk@abdem.ee

PART OF VERONA GROUP