Haemme nyt osaavaan joukkoomme kokeneita johtamisen ja organisaatioiden kehittäjiä / valmentajia! Etsimme asiakkaidemme strategisten muutosten vauhdittajia; rohkeita kollegoita, jotka pystyvät haastamaan toiminta- ja ajattelutapoja. Työskentelet luontevasti johtamisen strategisella ja operatiivisella tasolla ja sinulla on kokemusta valmentamisesta, konsultoinnista ja johtamisen kokonaisuuksista. 

Menestyminen asiakasprojekteissa edellyttää:

✔️ Vahvaa liiketoiminnan ymmärrystä ja käsitystä organisaatioiden toimintalogiikasta sekä uudistamisesta.

✔️ Kykyä hahmottaa asiakkaiden uudistumisen tarpeita sekä tarjota niihin soveltuvat kehittämisen tavat.

➕ Nautit ratkaisujen rakentamisesta tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja kollegoiden kanssa!

Jos sydämesi sykkii johtamistaitojen ja organisaatioiden kehittämiselle, toivomme kuulevamme sinusta pikimmiten. Lähetä meille hakemuksesi ja palaamme sinulle pian!

Verona Consulting on kunnianhimoinen joukko osaajia, joiden intohimona on liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittäminen ihmislähtöisesti. Tuemme sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaitamme uudistumisessa ja kasvussa, strategian luomisessa, kyvykkyyksien kehittämisessä ja niiden konkreettisessa toteuttamisessa.  
Muuttuva maailma ja sen mukaan tuoma työn murros vaikuttaa meihin kaikkiin. Asiantuntijana ja asiakkaan luotettuna kumppanina pääset vaikuttamaan tulevaisuuden suomalaisen yhteiskunnan ja yritysmaailman kehittämiseen.