Rekry on auki! Haemme nyt johdon assistenttia Verona-konsernin hallintotiimiin vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Bulevardille.

Johdon assistenttina vastuullasi ovat konsernijohtajan ja toimitusjohtajan henkilöassistentin tehtävät. Tehtävässäsi avustat tapahtumien järjestämisessä, sisäisessä viestinnässä ja muissa hallinnollisissa tehtävissä osana Verona- konsernin hallintotiiimiä ja huolehdit muun muassa kalentereiden hallinnasta, tapaamisten organisoimisesta sekä matkajärjestelyistä. Jos olet palveluhenkinen ja proaktiivinen organisoija, jolla langat pysyvät käsissä ja kalenterit hallinnassa, kuulemme sinusta mielellämme lisää!

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä osana osaavaa, motivoitunutta ja mukavaa työyhteisöä. Veronalla työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet ja yhdessä tekeminen. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista, jota tuemme kattavilla työterveyspalveluilla, lounas- ja virike-eduilla sekä ennen kaikkea kannustavalla ja välittävällä kulttuurillamme.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.8.2021. Löydät työpaikkailmoituksen täältä.