Tervetuloa mukaan ilmaiseen online-webinaariimme!

Ajankohta: 9.12.2021 klo 8.30.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

”Nämähän ovat näitä kolmannen kehän asioita.”

Ylhäältäpäin johtaminen alkaa olla katoava asia yritysmaailmassa, jolloin työntekijöiden ja tiimien päätäntä- tai vaikutusvalta asioihin kasvaa. Tästä huolimatta yllättävän yleinen ajatusmalli työelämässä on edelleen, että valtaosa organisaatioissa ilmenevistä haasteista ovat ns. kolmannen kehän asioita, joihin vain harva voi vaikuttaa.

(Työ)elämä ei vain tapahdu, voit itse vaikuttaa siihen

Työn muuttuessa entistä itseohjautuvammaksi itsensä johtamisen taidot korostuvat roolista riippumatta. Vahvoilla itsensä johtamisen taidoilla ihminen nauttii työstään, saa tuloksia aikaan ja toimii rikastavana yhteisön jäsenenä vahvistaen organisaation brändiä ja asiakaskokemusta.

Itsensä johtaminen on kykyä ohjata omaa toimintaa niin, että saa itselle ja muille merkityksellisiä asioita aikaan, tuottavasti, arvolähtöisesti ja hyvinvointia tuottavalla tavalla.

Ota työsi omiin käsiisi ja ala rohkeaksi itsesi johtajaksi!

Tarjoamme webinaarillamme inspiraatiota ja samaistumispintaa itsensäjohtamiseen, roolista riippumatta!

  • Mitä voimme oppia huippu-urheilusta itsensä johtamisen taitojen kehittämiseen organisaatioihin?
  • Yleisimmät itsensä johtamisen haasteet – tottumukset ja rajoittavat uskomukset – ja miten taklata niitä?
  • Miten lähteä rohkeasti luomaan itselle ja muille merkityksellistä työtä?

Puhujat

Hanna Myllymaa

Hanna on Sanoma Media Finlandin HRD Lead, jonka vastuulla on organisaatiossa osaamisen johtaminen, esihenkilötyön kehittäminen, työkykyjohtaminen ja rekrytointi. Hanna on kasvatustieteen ja ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri. Hänellä on ratkaisukeskeistä terapiaa ja työnohjausta tarjoava yritys Terapia Hanna Myllymaa.

Saara Karhula

Saaralla on noin 20 vuoden kokemus jotamisen ja strategisen osaamisen kehittämisestä niin suomalaisten kuin kansainvälisten organisaatioiden kanssa.

Tavoitteellisena sparraajana hän haastaa positiivisesti toisia löytämään omat vahvuutensa ja uskoo, että itsensä johtamisessa on paljolti kyse siitä, että uskallamme rohkeasti ottaa vastuun omasta työstä ja elämästämme. Ota yhteyttä!

Jukka Mildh

Jukka on liike-elämän moniosaaja, joka on saanut oppinsa Formula 1 -maailmasta. Hän on uransa aikana työskennellyt pääasiassa perheyhtiöiden kanssa. Jukan on motto on: ”Kaikki on ihmisen tekemää. Kaikki on siis mahdollista.” Ota yhteyttä!

Mikä Brave Talks by Verona?

Meillä Veronassa työskentelee joukko asiantuntijoita suunnittelemassa, rakentamassa, kehittämässä ja skaalaamassa maailmaa muuttavia kansainvälisiä yrityksiä.

Yksi yhdistävistä tekijöistä tavassamme toimia, on kyseessä sitten vero- ja lakiasiantuntija, strategiakonsultti, kasvustrategiaekspertti, innovaattori, ekosysteemiasiantuntija, urheiluasiantuntija, johdon valmentaja tai varallisuuden hoidon spesialisti, on rohkeus. Luottamusta rakentavan neuvonantajan määritteleviä piirteitä ovat mm. kyky luottaa omaan intuitioon, tehdä päätöksiä nopeastikin ja uskallus haastaa kollegaa ja asiakasta. Brave Talks -sisällöissämme Veronan eri osaamisalueidemme asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista ja tärkeistä teemoista, joissa punaisena lankana toistuu rohkeus, yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Jukan, Saaran ja Hannan webinaari on Brave Talksin ensimmäinen osa. Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja viihtymään!

Webinaaria odotellessa voit tutustua aiheeseen blogeistamme