360°-ratkaisut Yhdysvalloissa asuville urheilijoille

360°-ratkaisut yhdysvalloissa asuville urheilijoille

Verona International, Helsinki Capital Partners ja Creutz and Partners yhdistivät voimansa tukeakseen kansainvälisiä urheilijoita heidän aktiiviurallaan ja uran jälkeisessä elämässä.

360-ratkaisumme esittelytilaisuus järjestetään kahtena päivänä 16. ja 17. elokuuta Helsingissä Veronan toimistolla. Tapahtuma on avoin yksinomaan urheilijoille, heidän agenteilleen ja liitoille. Tilaisuuden ohjelma on molempina päivinä sama.

Tilaisuudessa esiteltävän ratkaisumme tavoitteena on yksinkertaistaa pelaajan elämää ja mahdollistaa yhteistyön jatkamisen jääkiekkoilijoiden, heidän agenttiensa sekä luotettavien neuvonantajien välillä urheilijan pelatessa Yhdysvalloissa.

RÄÄTÄLÖITY TUKI KANSAINVÄLISTEN URHEILIJOIDEN TARPEISIIN – RATKAISUT ELÄMÄÄN JA VARALLISUUTEEN – PITKÄAIKAISET SÄÄSTÖT JA SIJOITUKSET – YKSINKERTAISTETTU KANSAINVÄLINEN ELÄMÄ – LOUKKAANTUMISSUOJA – VERORATKAISUT – RATKAISUT IMMATERIAALIOIKEUKSIIN JA TAVARAMERKKEIHIN – SEURAAVA URA
 

MITÄ?

360° Wealth Solutions -ratkaisut kansainvälisille urheilijoille ja heidän agenteilleen.


MILLOIN?

16. elokuuta – klo 16.00 ja 17. elokuuta – klo 16.00.


MISSÄ?

Verona International: Bulevardi 10 A, 00120 Helsinki

Tilaisuuden yksityiskohdat

  • 360°-ratkaisut kansainväliselle jääkiekkoilijalle – Veronan hallituksen puheenjohtajan Marko Nokan avauspuheenvuoro
  • Timo Vertala (Helsinki Capital Partners), Tom Rasqué (Creutz & Partners) ja Alex Björklund (Verona International) kertovat yhdysvalloissa ja muualla maailmalla asuville suomalaisille urheilijoille konkreettisesti hyötyä tuottavista ratkaisuista.
  • Tilaisuus alkaa klo 16.00 ja sen päättää verkostoitumistilaisuus.

We love sports and think top athletes deserve more.