Yritysveroilmoitus 2019 – Vältä riskit, hyödynnä mahdollisuudet!

Inhimillinen erehdys, vaillinaiset tiedot, erän merkitseminen väärään kohtaan, puuttuva lomake… Kokemuksemme mukaan hyvin tyypillisiä virheitä, jotka voidaan tulkita tahalliseksi tai törkeäksi huolimattomuudeksi pelkästään sillä perusteella, että virhe on euromääräisesti suuri. Seurauksena on prosentuaalinen veronkorotus.

Veronkorotuskäytäntö korostaa huolellisuuden merkitystä veroilmoituksen laatimisessa. Vältätte virheet ja inhimilliset erehdykset tarkistuttamalla yhtiönne veroilmoituksen Veronan asiantuntijalla. Tämä on perusosaamistamme ja olemme alan ammattilaisia.

Veroilmoituspalvelumme avulla

  • Varmistatte yhtiönne veroilmoituksen oikeellisuuden
  • Saatte yksityiskohtaista tietoa yhtiönne ja osakkeenomistajien verotukseen liittyvistä lainmukaisista verosuunnittelumahdollisuuksista
  • Saatte tiedon yhtiönne verotukseen mahdollisesti sisältyvistä riskeistä
  • Saatte riippumattoman veroasiantuntijan näkemyksen yhtiönne veroasioiden hoitamisen tilasta
  • Yhtiönne veroilmoituksen laatimisesta vastaavan henkilön osaaminen kehittyy yhtiönne veroilmoitukseen liittyvien erityispiirteiden osalta

Veroilmoituspalvelumme käsittää yhtiön laatiman veroilmoituksen läpikäymisen ja tarkastamisen sekä mm. yhtiön tilinpäätöksen ja tilikohtaisen tuloslaskelman ja taseen läpikäymisen veronäkökulmasta.  Näin varmistamme kirjanpitoon kirjattujen erien oikean veroilmoituskäsittelyn. Keskustelemme yhtiön taloushallinnon, tilitoimiston ja yhtiön veroilmoituksen allekirjoittavan henkilön kanssa veroilmoitukseen mahdollisesti tehtävistä muutoksista sekä laadimme teille muistion läpikäynnin yhteydessä havaituista mahdollisista veroriskeistä ja verosuunnittelumahdollisuuksista.

Räätälöimme veroilmoituspalvelun tarpeidenne mukaiseksi. Keskustellaan yhdessä siitä, miten voimme parhaiten avustaa teitä yhtiönne veroilmoitusprosessissa.

Olette lämpimästi tervetullut tapaamaan veroasiantuntijoitamme osoitteeseen Bulevardi 10 A, 00120 Helsinki. Olemme täällä teitä varten.

Lisää tietoa veroilmoituspalvelustamme antavat asiantuntijamme:

Samu Yliselä

veroasiantuntija

puh. 040 822 3438

samu.ylisela@verona.fi