Verona hakee uusia veroasiantuntijoita

Verona-konserni on omistajavetoisten yritysten kasvun, jatkuvuuden ja vaurastumisen kumppani. Toimimme omistajayrittäjän neuvonantajana kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa ja muutostilanteissa alkaen yrityksen perustamisesta ja jatkuen kasvuun, yritysrakenteen suunnitteluun, kansainvälistymiseen, sukupolven- tai omistajanvaihdoksiin ja kertyneen varallisuuden hallintaan. Suunnittelemme asiakkaillemme henkilö- ja yritysverotukseen, omistusjärjestelyihin ja varallisuuden hallintaan liittyviä valintoja ja autamme niiden toteuttamisessa. Päämäärämme on asiakkaan liiketoiminnallinen ja taloudellinen hyöty.

VEROASIANTUNTIJA

Haemme innovatiiviseen joukkoomme yritysverotuksen asiantuntijaa. Jos sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus yritysverotuksen asiantuntijatehtävistä ja asenteesi on asiakaslähtöinen, voit olla etsimämme henkilö. Arvostamme erityisesti Verohallinnosta hankittua yritysverotus- tai verotarkastuskokemusta tai yksityisen työnantajan palveluksesta hankittua kokemusta omistajavetoisten yritysten asiantuntijatehtävistä. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja halua tarttua haasteisiin.

Tarjoamme monipuoliset ja haastavat työtehtävät mukavassa työyhteisössä Helsingin Bulevardilla. Kerro itsestäsi ja kiinnostuksestasi tehtävää kohtaan 12.5 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen oona.sundell@verona.fi, niin olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Kalle Suontausta p. 040 739 4349 ja Sanna Nokka p. 0400 271 533.