Verona hakee nyt harjoittelijoita syksylle 2019

Trainee vero-, laki- ja varallisuudenhallinnan palveluihin

Verona on omistajavetoisten yritysten kasvun, jatkuvuuden ja vaurastumisen kumppani. Toimimme yritysten ja niiden omistajien neuvonantajana kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa ja muutostilanteissa sekä toteutamme niihin liittyviä järjestelyitä. Veronan toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme www.verona.fi.

Verona hakee nyt harjoittelijoita syksylle 2019

Oletko verotuksesta, yhtiöoikeudesta tai varallisuudenhallinnasta innostunut vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva kauppatieteilijä tai oikeustieteilijä? Haluatko kehittää osaamistasi haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa viihtyisässä ja innostavassa työyhteisössä?

Haemme harjoittelijoita asiantuntijatehtäviin Veronan Helsingin toimistolle syksylle 2019. Harjoittelu on kokopäiväinen ja harjoittelujakson kesto on kolmesta neljään kuukautta sijoittuen aikavälille syyskuu 2019 – joulukuu 2019. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja harjoittelusta maksetaan palkka.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä avustavissa asiantuntijatehtävissä kolmen – neljän kuukauden ajan Veronan Helsingin toimistolla. Harjoittelun aikana pääset avustamaan asiantuntijoitamme erilaisissa verotuksen, juridiikan, omistusjärjestelyiden ja varallisuudenhallinnan projekteissa. Työtehtäväsi määrittyvät tarkemmin oman taustasi ja mielenkiintosi mukaan.

Tarjoamme sinulle työtehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen tarvittavan perehdytyksen ja työnohjauksen, sekä mukavat ja kokeneet kollegat oppimisesi tueksi.

Mitä odotamme sinulta?

Olet innostunut oppimaan uuttaa ja haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi. Oikeustieteiden tai kauppatieteiden opintosi ovat edenneet maisterivaiheeseen, ja haluat palavasti päästä soveltamaan oppimaasi käytännössä. Mikäli vielä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet positiivinen tiimipelaaja, harjoittelupaikkamme voi olla juuri sinua varten.

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt työkokemusta verotuksen, juridiikan tai yritysjärjestelyiden parista esimerkiksi kesätöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oman osaamisen kehittämiseen, aito kiinnostus Veronan toimialaa kohtaan sekä proaktiivinen työote.

Miten haet harjoittelijaksi?

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen verona@verona.fi viimeistään 12.5.2019. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja viimeisimmän opintorekisteriotteesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haluatko kysyä lisää harjoittelusta tai Veronasta työnantajana? Asiantuntijamme Kalle Suontausta (040 739 4349) ja Milena Pohjola (050 563 7680) vastaavat mielellään kysymyksiisi.