Osallistu 11.5. klo. 9.00-10.30 etäyhteyden kautta järjestettävään introtilaisuuteen.

Verona Consulting jatkaa vahvaa moniasiakashankkeiden toteuttamisen perinnettä. Sisällöksi valitaan ajankohtaisia aiheita, joista muodostetaan yhdessä johtavien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa syvällisempää ymmärrystä sekä uusia liikkeenjohdon työvälineitä.

Uusiin ekosysteemeihin pohjautuvan liiketoiminnan arvioidaan kattavan 30 % globaalista liiketoiminnasta vuoteen 2025 mennessä. Haasteena ekosysteemipohjaisen liiketoiminnan kehittämisessä ja ratkaisujen markkinoille skaalaamisessa on kuitenkin tehokkaiden käytäntöjen ja liikkeenjohdon työkalujen puute. Siksi toteutamme moniasiakashankkeen, joka on tarkoitettu jo liiketoiminnan kehittämistä ekosysteemitoiminnan kautta harjoittaville yrityksille, sekä sitä harkitseville.

Moniasiakashankkeessa ratkaistaan osallistujatahojen ekosysteemikehittämisen haasteita, sekä rakennetaan konkreettinen työkalupakki tuottavuuden ja markkinoille menon merkittäväksi parantamiseksi.

Käsiteltävät aihealueet ja asiantuntijat:

The key elements of the multiclient project.
  • Foresight: Sanna Malinen, VTT, Corporate Foresight and Strategy
  • Ecosystem Building: Sari Kola, University of Turku
  • Market Making & Shaping: Kaj Storbacka, Professor of Hanken School of Economics
  • Experimenting & Piloting: Moona Pohjola, CEO, Verona Growth
  • Scaling Systemic Solutions: muodostetaan hankkeen yhteydessä

Osallistujat saavat konkreettisia ideoita ja ratkaisuja ekosysteemikehittämisen ja systeemisten ratkaisujen markkinoille viennin haasteisiin. Parhaan hyödyn saa osallistumalla 2-5 hengen tiimissä, jossa voi olla oman organisaation lisäksi mahdollisia ekosysteemikumppaneiden edustajia.
Yhdessä osallistujien kanssa luomme myös konkreettista uutta näkemystä, siitä miten systeemiset ratkaisut saadaan tehokkaasti skaalattua globaaleille markkinoille. Kaikissa aiemmin toteutetuissa 15 moniasiakashankkeessamme on ollut mukana kansainvälisesti toimivia huippuyrityksiä eri toimialoilta, ja palaute yhdessä tekemisestä on ollut erinomainen.

Introtilaisuus

Järjestämme 11.05. klo 9.00-10.30 hankkeeseen liittyvän introtilaisuuden, jossa esittelemme ohjelman sisältöä ja toteutustapaa tarkemmin.
Ilmoittaudu mukaan jos aihe on Teille ajankohtainen!

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennen tilaisuutta intropaketti, sekä orientoiva kysely käsiteltävistä toiveaiheista sekä haasteista, joihin haetaan ideoita ja parhaita ratkaisuja.

Lisätietoja:

No employees found