Wait when page loaded

verona@verona.fi

+358 10 232 7700

Tutustu veronalaisiin

Tällä sivulla veronalaiset esittäytyvät ja kertovat itsestään.

Timo Hiltunen

Olen Timo ja olen ollut mukana Verona-tiimissä nyt noin kaksi vuotta. Aikaisempi työhistoriani on koti- ja ulkomaalaisista vakuutusyhtiöistä – viimeisimpänä Sp-Henkivakuutus Oy:n toimitusjohtajuus 2009-2015. Samat asiat kiinnostavat edelleen – etusijassa vakuutusrakenteiden soveltaminen ja kaikenlainen vakuutusrakenteisiin ja sijoitustoimintaan liittyvä juridiikka laajasti ottaen. Mutta piti näemmä lähteä vakuutusyhtiöstä pois, ennen kuin noihin juttuihin todella pääsee syventymään monipuolisesti. Vaikka olen ollut vakuutusten kanssa tekemisissä koko työurani, niin vasta täällä oppii ja näkee, kuinka periaatteessa yksinkertaiset työkalut oikein sovellettuna voivat ratkaista hyvin monenlaisia asiakkaidemme ongelmia ja haasteita. Muun työn ohella olen mukana myös monissa yhtiön yleiseen kehitykseen liittyvissä hankkeissa.

Työyhteisömme ei mielestäni ole liian pieni eikä liian suuri – jokaisen kanssa tulee enemmän tai vähemmän asioita hoidettua. Erityisen hienoa on, että kun verotus liittyy olennaisena osana vakuutusrakenteisiinkin niin nyt on työkavereina verotuksen ammattilaisia. Ja avuliaita vielä! Mahtavaa!

Vapaa-aika menee tällä hetkellä perheen kanssa ja siellä erityisesti teini-ikäisen voimistelijatytön treenikuskina. Liikunta ja kitaran rämpytys tuovat myös erinomasta vastapainoa työhommille.