Wait when page loaded

verona@verona.fi

+358 10 232 7700

Töissä Veronalla

Töihin Veronalle

Yhtiömme kasvaessa haemme innovatiiviseen joukkoomme jatkuvasti uusia asiantuntijoita. Suurin osa asiantuntijoistamme on oikeustieteellisen tai kauppatieteellisen loppututkinnon suorittaneita, ja nämä tutkinnot luovat hyvän pohjan uskotuksi asiantuntijaksi kehittymiseen. Tärkeimpänä on kuitenkin asenne, sillä joukkoomme mahtuu aina uusi hyvä tyyppi, tutkinnosta riippumatta.

 

Avoimet työpaikat

Vaikka juuri sinun kokemustasi vastaava paikka ei olisikaan tällä hetkellä avoinna, lähetäthän avoimen hakemuksen.

Lähetä avoin hakemus

Veronalaiset

Me veronalaiset olemme nuorekas joukko asiantuntijoita, joita yhdistää innokkuus, huumori ja aito halu auttaa asiakkaitamme. Viihdymme toistemme seurassa ja voimme aina luottaa siihen, että saamme apua toisiltamme.

Veronalla panostetaan vahvasti työhyvinvointiin. Osallistumme yhdessä erilaisiin tapahtumiin, järjestämme tempauksia, käymme yhteisellä perjantailenkillä ja pidämme hauskaa yhdessä.

Vaikka työ on meille kaikille tärkeää, vähintään yhtä tärkeää on myös se, että elämää on myös toimiston ulkopuolella. Pyrimme tekemään työmme tehokkaasti toimistoaikojen puitteissa, jotta kaikille jäisi aikaa myös niille muille elämän tärkeille osa-alueille.

Tutustu veronalaisiin

0
Henkilöstön määrä
  • Miehet
  • Naiset
  • Oikeustieteet
  • Kauppatieteet
  • Hallintotieteet
  • Kaksoistutkinto
0
vuotta
Kokemus vuosissa
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.