Rakennejärjestelyt: juridinen ja toiminnallinen rakenne

Autamme sote-alan asiakkaitamme luomaan organisaatiorakenteen, joka tukee strategisten ja operatiivisten tavoitteiden saavuttamista optimaalisella tavalla.

Rakenteet tukemaan strategisia tavoitteita

  • Autamme asiakkaitamme luomaan organisaatiorakenteen, joka tukee strategisten ja operatiivisten tavoitteiden saavuttamista optimaalisella tavalla. Asiakkaan tarpeesta riippuen, tarkastelemme rakennetta toiminnallisesta ja/tai juridisesta näkökulmasta, missä meitä tukee vahvasti Verona-konsernin sisaryhtiöidemme vuosien kokemus erilaisten yritysjärjestelyiden tukemisesta.
  • Julkisen sektorin asiakkaidemme kohdalla keskeiset kysymykset liittyvät siihen, mikä olisi strategisia ja operatiivisia tavoitteita parhaiten tukeva konsernirakenne, mitkä olisivat tarkoituksenmukaisimmat askeleet tähän tavoiterakenteeseen pääsemiseksi ja mikä olisi strategisia tavoitteita tarkoituksenmukaisella tavalla tukeva konserniohjausmalli. Olennaista on toki tarkastella myös ns. toiminnallista organisaatiorakennetta ja sen linkittymistä organisaation johtamismalliin.
  • Yksityisen sektorin asiakkaidemme kohdalla keskeisiksi kysymyksiksi nousevat niin sanotun sisäisen organisoitumisen lisäksi myös mahdollisten yritysostojen, divestointien ja yhteenliittymien vaikutukset myös juridiseen rakenteeseen.