Muutokset Veronan toiminnassa koronaepidemian aikana

Uskottu neuvonantajasi myös muutoksessa

Koronaepidemia on vaikuttanut paitsi asiakkaidemme elämään, myös meidän arkeemme Veronalla. Vaikka olemme joutuneet tekemään nopealla aikataululla useita muutoksia toimintatapoihimme, haluamme tästä huolimatta tarjota asiakkaillemme saman korkeatasoisen palvelun kuin normaalitilanteessa. Seuraamme pandemian aiheuttamia muutoksia herkeämättä ja noudatamme kaikessa toiminnassamme hallituksen ja terveysviranomaisten määräyksiä, suosituksia ja ohjeita.

Seuraavassa hieman toimintatapoihimme toistaiseksi vaikuttavia muutoksia:

  • Olemme siirtyneet etätyöskentelymalliin, joten asiantuntijamme eivät ole tavattavissa toimistollamme. Toimistomme aula on tästä huolimatta auki, joten meille toimitetut kirjeet, päätökset ja muut tiedoksiannot löytävät perille normaalisti.
  • Suosimme ensisijaisesti Teams- ja puhelintapaamisia fyysisten tapaamisten välttämiseksi. Joustamme tästä asiakkaiden tarpeen mukaan, ja voimme yhä tarvittaessa tavata esimerkiksi tilanteessa, jossa vaaditaan todistajia. Tällöinkin vältämme kättelemistä ja pidämme erityisen tarkasti huolta hygieniasta. Ethän saavu tapaamiseen sairaana tai mikäli kärsit hengitystieoireista.
  • Emme lähtökohtaisesti tapaa asiakkaita heidän toimitiloissaan, vaan pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään tarvittavat tapaamiset toimistollamme.
  • Olemme peruneet toistaiseksi kaikki suunnittelemamme asiakastilaisuudet huhti-, touko- ja kesäkuulta.
  • Olemme perustaneet yhtiömme sisäisen koronaryhmän, jonka tarkoituksena on ratkoa asiakkaidemme koronaepidemiasta aiheutuvia ongelmia, innovoida uusia ratkaisuja ja kehittää valmiuksiamme vastata asiakkaidemme odotuksiin muuttuvissa tilanteissa.

Olemme muutosten keskelläkin osoittautuneet dynaamiseksi joukoksi asiantuntijoita, ja tästä olemme ylpeitä. Olemme myös kiitollisia kaikille asiakkaillemme, joiden kanssa olemme saaneet jatkaa töitämme myös poikkeustilan aikana, eikä kriisi ole tämän ansiosta toistaiseksi vaikuttanut toimintaamme tai sen laajuuteen asiakastöiden osalta. Tilanteemme on hyvä, ja juuri siksi meillä on kapasiteettia auttaa haastavissa tilanteissa olevia asiakkaitamme, ja samalla innovoida uusia ratkaisuja vaikeisiin tilanteisiin.

Olethan siis yhteydessä, koski asiasi sitten yrityksen haastavaa tilannetta, markkinamyllerryksen mahdollista hyödyntämistä erilaisissa järjestelyissä tai vaikkapa testamentin päivittämistä. Me olemme paikalla (etänä) ja autamme.

Yhdessä tästäkin selvitään!