Kevään 2020 Trainee-haku on nyt auki!

Harjoittelijoita verotuksen asiantuntijatehtäviin                                                                                                                                             

Vuonna 2007 perustettu Verona on omistajavetoisten yritysten kasvun, jatkuvuuden ja vaurastumisen kumppani. Toimimme yritysten ja niiden omistajien neuvonantajana kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa ja muutostilanteissa sekä toteutamme niihin liittyviä järjestelyitä. Veronan toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla.Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme www.verona.fi.

Oletko verotuksesta innostunut vähintään kolmannen vuoden korkeakouluopiskelija? Haluatko kehittää osaamistasi haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa viihtyisässä ja innostavassa työyhteisössä?

Haemme harjoittelijoita verotuksen asiantuntijatehtäviin Veronan Helsingin toimistolle keväälle 2020. Harjoittelu on kokopäiväinen ja harjoittelujakson kesto on kolme-neljä kuukautta sijoittuen aikavälille maaliskuu – kesäkuu 2020. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja harjoittelusta maksetaan palkka.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä avustavissa asiantuntijatehtävissä kolmen-neljän kuukauden ajan Veronan henkilöveroilmoitustiimissä tai yritysveroilmoitustiimissä. Veroilmoitusprojektin lisäksi pääset avustamaan asiantuntijoitamme erilaisissa verotuksen, juridiikan, omistusjärjestelyiden ja varallisuudenhallinnan projekteissa. Työtehtäväsi määrittyvät tarkemmin oman taustasi ja mielenkiintosi mukaan.

Tarjoamme sinulle koulutusta yritysten ja omistajayrittäjien verotuksesta, työtehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen tarvittavan perehdytyksen ja työnohjauksen, sekä mukavat ja kokeneet kollegat oppimisen tueksi.

Mitä odotamme sinulta?

Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi yritysten ja omistajayrittäjien verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Olet kerryttänyt osaamistasi verotuksesta opinnoissasi ja haluat palavasti päästä soveltamaan oppimaasi käytännössä. Mikäli vielä omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet positiivinen tiimipelaaja, harjoittelupaikkamme voi olla juuri sinua varten.

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt työkokemusta verotuksen parista esimerkiksi kesätöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oman osaamisen kehittämiseen, aito kiinnostus Veronan toimialaa kohtaan sekä proaktiivinen työote.

Miten haet harjoittelijaksi?

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen verona@verona.fi viimeistään 6.11.2019. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja viimeisimmän opintorekisteriotteesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haluatko kysyä lisää harjoittelusta tai Veronasta työnantajana? Veroasiantuntija Kalle Suontausta (040 739 4349) ja Anniina Tan (HR Development Manager, 040 759 7850)  vastaavat mielellään kysymyksiisi.