Haemme tiimiassistenttia!

Verona on asiantuntijayritys, jonka erikoisalaa on omistajavetoisten yritysten kasvu, jatku­vuus ja vaurastuminen. Toimimme yritysten ja niiden omistajien neuvonantajana kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa ja muutostilanteissa sekä toteutamme niihin liittyviä järjestelyitä. Verona (ent. Veropaja) on perustettu vuonna 2007 ja tällä hetkellä Verona-konsernissa on 26 työntekijää. Verona-konserni on voimakkaan kansainvälistymisen tiellä ja sen toiminta laajenee merkittävästi lähivuosina.

Haemme proaktiiviseen joukkoomme taitavaa moniosaajaa tiimiassistentiksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu mm.

asiakkaiden vastaanotto ja opastus, kokouspalvelut sekä puhelinvaihteen hoitaminen. Lisäksi huolehdit aulan ja neuvotteluhuoneiden siististä yleisilmeestä sekä osallistut yleisiin toimisto­tehtäviin muun hallintotiimin kanssa. Olet tärkeässä roolissa luomassa arvokasta ja luotettavaa ilmapiiriä toimitiloihin, joissa tarjoamme korkealaatuista palvelua asiakkaillemme.

Tehtävässä menestymisesi edellyttää

luontaista halua palvella asiakkaitamme, joustavaa työotetta ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä, ja ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Vastaanottaessasi yrityksemme asiakkaita olet edustava ja ystävällinen saaden asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Kielitaidon merkitys korostuu tehtävässä, joten edellytämme suomen lisäksi myös hyvää englannin kielen hallintaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuoliset ja haastavat työtehtävät mukavassa työyhteisössä Helsingin keskustassa. Jos koet olevasi oikea henkilö liittymään joukkoomme, lähetä kuvallinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen oona.parviainen@verona.fi viimeistään 8.6.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Nokka, p. 0400 271 533, sanna.nokka@verona.fi.