Strategian muotoilu

Home » Verona Consulting » Strategian muotoilu

Miten strategia muotoillaan?

Uskomme ketterään strategian kehittämiseen ja autamme teitä strategianne ja strategisten tavoitteiden muotoilussa innostavalla tavalla. Varmistamme kanssanne, että yksilöllinen arvolupauksenne määritellään selkeästi ja linjakkaasti. Autamme teitä rakentamaan kuvaa tulevaisuuden vaihtoehdoista ja sen vaikutuksista toimintaanne.  

Strategiset valinnat

Erinomainen strategia vaatii merkittävimpien mahdollisuuksien ja -haasteiden tunnistamista sekä resurssien ohjaamista näiden mahdollisuuksien saavuttamiseksi ja haasteiden taklaamiseksi.

Miksi ja milloin vaikeiden strategisten valintojen tekeminen kannattaa?

Status Quon haastaminen tuoreilla strategisilla näkökulmilla, tuettuna ulkoisella datalla auttaa luomaan ainutlaatuista arvoa asiakkaillenne, olemaan askeleen edellä kilpailijoitanne, rakentamaan arvoa kumppanuuksien ja ekosysteemien kautta sekä saavuttamaan pitkäaikaista menestystä innovaatioiden avulla.

Muuttuvassa markkinassa epästabiilit ajanjaksot synnyttävät sekä mahdollisuuksia uudistaa liiketoimintaa että tarpeen toteuttaa muutoksia organisaatiossa. Voittavan strategian luomiseen ei ole olemassa yhtä suoraviivaista ratkaisua, mutta onnistumisen todennäköisyyksiä voi parantaa strategian uudelleenarvioinnilla ja sen mukaisella strategiaprosessin uudelleenmuotoilulla.

Jokainen tilanne, haaste ja ympäristöö on erilainen. Lähestymme strategiaprosessin muotoilua aina yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotta löydämme parhaat yksilölliset ratkaisut jokaiseen tilanteeseen, haasteeseen ja ympäristöön. Haastamme asiakkaitamme tulemaan parhaiksi versioiksi itsestään ja tekemään rohkeita tulevaisuuden valintoja.

Näin hyödyt työskentelemisestä kanssamme!

  • Lähestymistapamme strategiaprossin muotoilussa on asiakasta osallistava.
  • Toimimme luottoneuvonantajananne koko matkan ajan.
  • Haastamme katsomaan asioita rajojen ulkopuolelta ja ohjaamme tekemään tarvittaessa vaikeitakin valintoja.
  • Pidämme aina katseen pallossa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme luomaan sekä asiakasarvoa että menestystä tuottava strategia.

DISCOVER – SHAPE – SCALE

Muodostamme muuttuvista markkinoista, trendeistä ja epälineaarisesta markkinakehityksestä tulevaisuuskuvan, jonka avulla asiakkaamme saavat arvokasta kilpailuetua uusien liiketoimintojen rakentamiseen ja skaalaamiseen.

Palvelumme

Verona Consulting on luotettava kumppanisi organisaatiosi muutosmatkalla. Tarjoamme kattavaa tukea yrityksille ja organisaatioille liiketoiminnan muutoksissa, keskittyen strategisen suunnan kirkastamiseen, organisaatioiden kehittämiseen ja muutoksen läpiviennin varmistamiseen.

Strategian muotoilu

Johtamisen ja organisaatioiden kehittäminen

Muutoksen läpiviennin varmistaminen

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijuuden tukeminen

Ota yhteyttä!

Kim Kaijasilta

CEO, Verona Consulting

+358 40 564 9815

Näkemyksiämme

Asiakastarinoita