Massiivipuurakentamiseen erikoistuneen Puurakentajat Groupin hallitukseen on nimitetty kolme uutta jäsentä. He ovat Maria ToivanenPertti Vanhanen sekä Sanna Nokka.

Toivanen on Onvestin hallituksen puheenjohtaja ja kuuluu sijoitusyhtiön omistajasukuun. Vanhanen puolestaan on ison kiinteistösijoitus- ja varainhoitoyhtiö Cromwell Property Groupin Euroopan toimitusjohtaja. Cromwellin Euroopan toiminnot hallinnoivat 3,5 miljardin euron kiinteistövarallisuutta. Sanna Nokka on konsulttiyhtiöiden Verona Consultingin ja Verona Tax & Legalin toimitusjohtaja ja veroasiantuntija. Onvestin ja Veronan välillä näyttää myös olevan jonkinlainen linkki, sillä yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä ja Verona-konsernin toimitusjohtaja Marko Nokka on Onvestin hallituksessa.

Puurakentajien mukaan uusi hallituskokoonpano tukee yhtiön voimakasta kasvuvaihetta, joka perustuu viime marraskuussa toteutettuun omistusrakenteen muutokseen, jossa Onvest ja Suomen Teollisuussijoitus (Tesi) hankkivat suunnatulla osakeannilla osuuden Puurakentajista. Perheyhtiö Onvest omistaa nyt noin 28 prosenttia Puurakentajista ja Tesi reilut 14 prosenttia.

Puurakentajien hallituksessa jatkaa yhtiön perustaja, pääosakas ja operatiivinen johtaja Jyrki Huttunen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mikke Ruuhonen. Hallituksen tarkkailijana toimii Tesin sijoituspäällikkö Esa Koponen.

”Olemme saaneet yhtiölle hallituksen, jonka kokemus ja laaja-alainen strateginen osaaminen tukee ja mahdollistaa yhtiön kannattavaa kasvua ja kansainvälistymistä”, Mikke Ruuhonen sanoo tiedotteessa.

Vuodesta 2006 toiminut Puurakentajat on parhaillaan mukana Helsingin luonnontiedelukion, Inkoossa sijaitsevan Kyrkfjärdenin koulun, Turussa sijaitsevan As.oy Portinvartijan sekä Kotkan ison tapahtumakeskus Satama Areenan rakennushankkeissa.