Olemme erittäin innoissamme saadessamme julkistaa, että Luxembourgin valvontaviranomainen on myöntänyt Veronalle multi-family office -lisenssin kesäkuussa 2022.

”Veronan toiminnan ydin on ryhmässä lahjakkaita yrityksiin, yrittäjiin ja heidän perheisiinsä, sekä liiketoiminnan kehittämiseen keskittyneitä asiantuntijoita. Palvelukokonaisuutemme ja laaja osaamisemme löytyvät harvoin yhden yrityksen sisältä. Työskentelemme läheisesti kansainvälisten asiakkaidemme kanssa rakentaen luottamusta ja tuottaen räätälöityjä multi-family office -palveluita, joko täyden palvelun paketteina tai asiakkaan tiettyihin tarpeisiin keskittyvinä palveluina.

Toimintatapaamme kuuluu asiakkaamme kokonaisvaltaisen tilanteen ja tarpeiden ymmärtäminen, jonka myötä voimme auttaa heitä menestyksekkäästi suunnittelemaan, säilyttämään, ja kasvattamaan varallisuuttaan ja hallitsemaan siihen liittyviä riskejä monien hallintoalueiden ja sukupolvien läpi. Autamme asiakkaitamme voittamaan kyseiset haasteet tulevien sukupolvien hyödyksi kymmenien vuosien käytännön kokemuksellamme.”

David Steinegger, Executive Director, Verona Multi-Family Office.

”Luxembourgin multi-family office -lisenssi on merkittävä askel Veronalle laajentaessamme palveluntarjontaamme asiakkaillemme – suomalaisille ja kansainvälisille perheille, yrityksille ja organisaatioille – tuottaen heille kokonaisvaltaista tukea ja neuvonantoa.

Asiakasyritystemme henkilökohtaisella ja liiketoiminnan elinkaarella tapahtumat kuten kansainvälistyminen, vaurastuminen, sukupolvenvaihdokset ja kriisit vaativat parhaat mahdolliset neuvot ja ratkaisut. Oikeiden kumppaneiden ja palveluntarjoajien löytäminen ei kuitenkaan ole yksinkertaista ja siinä me voimme auttaa. Lisenssin myötä pystymme entisestään vahvistamaan kumppaniverkostoamme arvostetuimpien globaalien finanssipalveluita tarjoavien organisaatioiden kanssa ja näin ollen parantamaan kyvykkyyttämme tarjota räätälöityjä, läpinäkyviä ja täysin valvottuja palveluita asiakkaillemme.

Me emme kilpaile yksityispankkien, asianajo- ja tilintarkastustoimistojen kanssa, vaan toimimme heidän kanssaan yhteistyössä ja tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme yhdessä optimoitujen kumppanuuksien kautta. Ydinarvoihimme kuuluvat pitkäjänteinen luottamuksen rakentaminen asiakkaidemme kanssa ja huippuosaamisen kehittäminen. Meille laatu on aina tärkeämpää kuin määrä.”

Marko Nokka, Verona Group CEO

Seuraa meitä LinkedIN:issä!

Read more