Haemme nyt Veronan vero- ja lakiasiantuntijatiimiin uutta veroasiantuntijaa, joka on samalla perhe- ja jäämistöoikeuden osaaja. Voit olla vielä verourasi alkupuolella, mutta arvostamme erityisesti kiinnostusta ja muutaman vuoden kokemusta työtehtävistä perhe- ja jäämistöoikeuden alalla.

Tarkastelemme asiakkaidemme tilannetta aina kokonaisuudesta käsin, joten pääset meillä mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittymään myös muilla verotuksen, juridiikan ja omistusjärjestelyiden alueilla.

Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi:

  • Erinomaisia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja. Suomen kielen lisäksi sujuva ruotsin ja englannin kielen taito on suuri etu.
  • Juridista ylempää korkeakoulututkintoa
  • Yrittäjähenkistä suhtautumista työskentelyyn ja aktiivista otetta asiakkaidemme haasteiden ratkaisuun.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia juridiikan ja verotuksen asiantuntijatehtäviä osana osaavaa, motivoitunutta ja mukavaa työyhteisöä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa alan huippuosaajien kanssa henkilökohtaista kehitystäsi tukevassa ilmapiirissä. Keskeiset voimavaramme ovat työyhteisömme ja yhdessä tekeminen. Uskomme työyhteisömme menestyksen kumpuavan ihmistemme hyvinvoinnista, jota tuemme kattavilla työterveyspalveluilla, lounas- ja virike-eduilla sekä ennen kaikkea kannustavalla ja välittävällä kulttuurillamme.

Kiinnostuitko?

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 19.9.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Ethän kuitenkaan turhaan aikaile – käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
Haluatko kysyä lisää työtehtävistä ja Veronasta? Kehitysjohtaja Timo Hiltunen vastaa kysymyksiisi mielellään ( 050414 8050 / timo.hiltunen@verona.fi ). Timon tavoittaa parhaiten arkiaamuisin klo. 8.00 – 8.30.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!