Etsimme asiakkaidemme strategisten muutosten vauhdittajia, rohkeita kollegoita haastamaan toiminta- ja ajattelutapoja sekä sparraamaan organisaatioita muutoksessa. Haemme nyt joukkoomme konsultteja muutosjohtamisen ja operatiivisen kehittämisen aihealueille. Haemme sekä kokeneempia että uran alkutaipaleella olevia konsultteja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia asiantuntijatehtäviä osana osaavaa, motivoitunutta ja innostavaa työyhteisöä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä asiakasrajapinnassa henkilökohtaista kasvuasi tukevassa ilmapiirissä. Työmme keskeinen voimavara ovat työyhteisömme jäsenet ja yhdessä tekeminen. Asiakasymmärrys, yhteistyö ja luottamus ovat meille tärkeitä arvovalintoja niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa. Työskente-lemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta työ saattaa sisältää myös matkustamista.

Kiinnostuitko? Kerrothan meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi hakemuskirjeessäsi ja lähetät hakemuskirjeen sekä ansioluettelosi meille viimeistään 20.6.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti.