Matteo Berrettini on Veronan osakkuusyhtiön LJ Sports Groupin asiakas.

BOSS julkisti pitkäaikaisen kumppanuuden italialaisen tennistähti Matteo Berrettinin kanssa ja lanseerasi samalla yhteistyössä luodun vaatemalliston. BOSS ja Berrettini solmivat virallisen kumppanuuden, jonka myötä Berrettinistä tulee vaatemerkin globaali brändilähettiläs sekä tenniskentällä että kentän ulkopuolella.

BOSS x MATTEO BERRETTINI -vaatekokoelma sisältää sekä tenniskentälle että vapaa-aikaan soveltuvia malleja. Kokoelmassa yhdistyvät selkeät värit, virtaviivainen muotoilu ja urheilullisuus. Prosentti malliston tuotosta tullaan lahjoittamaan pian lanseerattavan vähäosaisia lapsia Italiassa tukevan Berrettinin hyväntekeväisyysjärjestön toimintaan.

”Olen aina fanittanut BOSSia ja on kunnia päästä tekemään yhteistyötä merkittävän muotibrändin kanssa, joka on huipputekijä tyylikkäässä suunnittelussa ja teknisessä ammattitaidossa. Olen erityisen ylpeä mallistoon liittyvästä hyväntekeväisyydestä”, sanoo Berrettini.

Matteo Berrettini on solminut pitkäaikaisen kumppanuuden BOSSin kanssa ja lanseerannut yhteistyössä tehdyn vaatemalliston.

”Matteo Berrettini on mahtava persoonallisuus ja olemme enemmän kuin innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä hänen kanssaan. Olemme vaikuttuneita hänen luonteestaan ja asenteestaan, joiden ansioista hän on mielestämme enemmän kuin yksi aikamme parhaista tennispelaajista. Matteossa kulminoituu se mitä BOSS on tänä päivänä: päämäärätietoisuus ja ihmisten inspiroiminen ympäri maailmaa. Matteo on loistava roolimalli, joka sopii täydellisesti BOSSille”, sanoo Daniel Grieder, CEO, HUGO BOSS AG.

”Me Veronalla olemme tehneet vuodesta 2007 asti töitä perheyhtiöille toimien kokonaisvaltaisena kumppanina läpi yhtiön, perheen tai suvun ja yksilön elinkaaren. Huippu-urheilija tarvitsee mielestämme taustalleen perheyhtiön rakenteen ja filosofian perinteisen manageroinnin sijaan. Urheilijan menestykseen vaikuttaa kolme ulottuvuutta, joista ensimmäinen on urheilullinen menestys, toinen talouden hallinta ja kolmas henkilökohtaiseen elämään liittyvät asiat, kuten perhe. Me Veronalla rakastamme urheilua ja olemme huomanneet, miten yli 15-vuotinen yhteistyömme suomalaisten ja kansainvälisten perheyhtiöiden kanssa on mahdollistanut meille loistavat kyvykkyydet, näkemyksen ja osaamisen toimia myös kansainvälisten huippu-urheilijoiden kumppanina. Olemme osakkuusyhtiömme kautta aktiivisesti mukana urheilijan elinkaaren eri vaiheissa mahdollistaen heidän menestyksensä sekä urheilu-uralla että urheilun ulkopuolisessa elämässä“, sanoo Veronan konsernijohtaja ja LJ Sports Groupin perustajajäsen Marko Nokka.

BOSS x MATTEO BERRETTINI -mallisto tulee olemaan saatavilla verkossa sekä valituissa liikkeissä 17.1.2022.

Kuka on Matteo Berrettini?

Matteo Berrettini on noussut miesten tenniksen huipulle. 25-vuotiaalla italialaisella on yli 100 ATP-kiertueen voittoa ja 5 ATP-turnauksen kaksinpelin voittoa. Hän on ensimmäinen italiainen pelaaja, joka on pelannut tiensä Wimbledonin mestaruuskilpailun finaaliin. Hänen lempinimensä on ”The Hammer” (suomeksi: vasara). Hänen pelitapaansa kuvaillaan räjähtäväksi, mutta nöyräksi.

Verona-konserni

Verona on uudistumisen kumppani, jonka innovatiiviset ratkaisut sekä ainutlaatuinen osaaminen liiketoiminnan kasvattamisessa ja rakentamisessa, verosuunnittelussa, omistusjärjestelyissä, kansainvälistymisessä sekä varallisuuden hallinnassa auttavat asiakkaita menestymään kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa.

Lisätietoja

Makke Martikainen, +358 4578400111, marko.martikainen@trustedsports.com